Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
31 juli 2023

A brand-new flagship store

Leestijd: 5 minuten

Het moment was eindelijk aangebroken, en we zijn ongelooflijk enthousiast om de opening van onze splinternieuwe flagship store op Heiligeweg 4 aan te kondigen!

 

Van Berenstraat naar Heiligeweg – Na een onvergetelijke vijf jaar op onze geliefde locatie in de Berenstraat, besloten we dat het tijd was om de volgende stap te nemen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een spectaculair evenement ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe winkel.

Met enthousiasme bereidden we ons voor om zowel onze bestaande als nieuwe klanten te verwelkomen in onze nieuwe vestiging aan de Heiligeweg. De spanning had wekenlang opgebouwd en we waren ervan overtuigd dat dit een bijzonder evenement zou worden. Het hele team had zich ingezet om een ruimte te creëren die onze passie voor onze producten weerspiegelde en om een buitengewone winkelervaring te bieden.

 

Bij Pig & Hen gaat onze toewijding aan uitmuntendheid verder dan alleen de producten die we aanbieden. Wij geloven dat de winkelervaring niets minder dan uitzonderlijk moet zijn, en daarom was het van het grootste belang voor ons om een ruimte te creëren die werkelijk de essentie van ons merk vertegenwoordigt.

Onze visie voor de nieuwe winkel was vanaf het begin duidelijk. We wilden een ruimte die niet alleen overeenkwam met de geest van Pig & Hen, maar ook een gevoel van comfort en toegankelijkheid uitstraalde. Vanaf het moment dat onze klanten de winkel instappen, wilden we dat ze zich welkom, op hun gemak en enthousiast voelen om aan hun winkelervaring te beginnen.

Al met al was het een onvergetelijke avond en de perfecte manier om een nieuw begin te maken in onze gloednieuwe winkel.

Om de opening van onze gloednieuwe winkel te vieren, besloten we het te doen op de enige manier die we kennen… met een grootschalige opening! Op de dag van de opening scheen de zon fel aan de Amsterdamse lucht, wat de perfecte achtergrond creëerde voor de festiviteiten. Toen de deuren opengingen, werden we begroet met een golf van enthousiasme terwijl familie, vrienden en influencers de winkel binnenstroomden. De straat kwam tot leven met gelach en geklets, en de sfeer was feestelijk.

Een grote dank gaat uit naar onze vrienden van Sir Edmond Gin, die de hele avond heerlijke cocktails verzorgden. De zachte en geurige smaken van hun gin pasten perfect bij de vrolijke sfeer.

Kom ons binnenkort bezoeken op Heiligeweg 4.

Selecteer je land