Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
5 oktober 2023

Een nieuw tijdperk van Armbanden

Leestijd: 5 minuten

Onze nieuwste sieradencollectie is een eerbetoon aan de etherische schoonheid van Noorwegen, een land van frisheid, netheid en ongerepte landschappen die ons hart hebben veroverd en onze creatieve reis hebben geïnspireerd. Van adembenemende gletsjers tot kronkelende valleien en majestueuze fjorden, de natuurlijke wonderen van Noorwegen hebben een cruciale rol gespeeld in  het ontwerp van onze nieuwe collectie handgemaakte armbanden.

Een bron van inspiratie

Bij het denken aan Noorwegen komen direct beelden van glinsterende wateren die de heldere hemel weerspiegelen naar voren. Dit indrukwekkende landschap heeft als inspiratiebron gediend voor onze ontwerpstijl en heeft ons gestimuleerd om sieraden te maken die zowel in vorm als kleur scherper en puurder zijn. Elk sieraad straalt dezelfde frisheid en puurheid uit als de ongerepte meren en fjorden van dit bijzondere land.

Waar water en land samenkomen

De Catena Venetian DBL lijkt sterk op de Noorse valleien. De stalen boxchain-structuur symboliseert het ruige bergachtige terrein, terwijl het maritieme touw dat er sierlijk doorheen loopt, de kalmte van de meren in die valleien weergeeft. Deze unieke armband is met de hand gemaakt om bestand te zijn tegen allerlei uitdagingen.

De Catena Twisted is een opmerkelijke weergave van de grootsheid van Noorse gletsjers. Gemaakt van ons speciale maritieme touw en ketting, naadloos samengevlochten, belichaamt het de essentie van deze ijzige wonderen in een draagbaar kunstwerk dat moeiteloos stijl en frisheid combineert.

De Classic Collectie bevat eenvoudige maar elegante ontwerpen die bij elke outfit gedragen kunnen worden.

Voor onze handgemaakte sieradencollectie voor de herfst/winter hebben we ook zorgvuldig de perfecte kleurenpalet gekozen om aan te sluiten bij de tinten die geïnspireerd zijn door Noorwegen. Ocean Blue en Velvet Red zijn twee nieuwe kleuren die bijzonder opvallen.

Een Blik op Gletsjerwateren

Onze gloednieuwe armbandkleur Ocean Blue is rechtstreeks geïnspireerd door het kristalheldere blauw van de Noorse gletsjerwateren. Zoals te zien is in onze Captain Carl-armband en Bold Bob-armband, voegt deze kleur zeker die heldere oceaanfrisheid toe aan elke outfit.

Echo’s van de Schemering

De armbandkleur Velvet Red haalt inspiratie uit de fluweelachtige zonsondergangen die het Noorse landschap sieren en werpt ’s nachts een warme gloed op het wateroppervlak. Te zien in onze Little Lewis 4mm-armbanden en in onze zeer populaire Navarch 6mm-armbanden, voegt Velvet Red diepte en verfijning toe aan elke outfit.

Selecteer je land