Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
19 april 2024

Onze Nieuwe Brand Store in Den Haag

Leestijd: 6 minuten

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze sprankelende nieuwe Brand Store op Hoogstraat 25 in Den Haag eindelijk haar deuren opent! Bij Pig & Hen streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook een onvergetelijke ervaring voor onze klanten te creëren. Met dit in gedachten zijn we erg enthousiast om onze uitbreiding naar Den Haag te delen na een jaar van succes op Heiligeweg 4 in Amsterdam.

Onze reis begon met een visie om unieke en stijlvolle sieraden te creëren die de innerlijke kracht en vastberadenheid van de drager uitstralen. Door vakmanschap te combineren met hoogwaardige materialen, hebben we collecties ontwikkeld die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een verhaal vertellen. En nu, met onze nieuwe Brand Store in Den Haag, kunnen we onze passie voor design en vakmanschap nog verder verspreiden. We nodigen je van harte uit om onze nieuwe Brand Store te bezoeken op Hoogstraat 25, waar je een unieke beleving kunt ervaren van Pig & Hen.

Het afgelopen jaar op Heiligeweg 4 in Amsterdam was een uitzonderlijke reis. We werden overspoeld met positieve reacties van onze gewaardeerde klanten en verwelkomden talloze nieuwe klanten, wat ons alleen maar meer aanspoorde om verder te groeien en uit te breiden. Het was een jaar van groei, leren en vooral plezier.

Den Haag, met zijn rijke geschiedenis, bruisende sfeer en vele fans van Pig & Hen, voelde als de perfecte locatie voor onze volgende stap. De Hoogstraat, bruisend van energie en omringd door een divers aanbod van winkels, biedt de ideale omgeving voor onze Brand Store om te schitteren.

Bij Pig & Hen geloven we dat onze klanten meer zijn dan alleen klanten; ze maken deel uit van onze identiteit en community. Daarom nodigen we iedereen uit om langs te komen, ons te ontmoeten en de Pig & Hen-ervaring te beleven. Of je nu op zoek bent naar een armband voor jezelf of een betekenisvol cadeau voor een geliefde, wij zijn er om je hartelijk te ontvangen en te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad.

Onze retail ambitie strekt zich uit van Nederland tot internationale markten. We streven naar geleidelijke groei door stap voor stap te leren van onze klanten en te evolueren. In Nederland optimaliseren we de winkelervaring en passen we ons assortiment aan op basis van feedback en trends.

Van Lokale Groei tot Mondiale Bloei

Op internationaal niveau streven we naar groei door ons te richten op uitbreiding naar wereldsteden die passen bij onze merkidentiteit en waar vele fans van ons merk zich reeds bevinden.

Dus kom langs en ontdek onze nieuwe Brand Store op Hoogstraat 25 in Den Haag. Of blijf op de hoogte via onze sociale mediakanalen voor updates, evenementen en meer. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en je een unieke beleving te geven in onze splinternieuwe Brand Store in Den Haag.

We zien je graag binnenkort bij Pig & Hen!

Selecteer je land