Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
19 augustus 2023

PIG & HEN TEAM BUILDING

Leestijd: 7 minuten

Een avontuurlijke teambuilding dag bij Pig & Hen, waar snelheid en strategie samenkomen in uitdagende activiteiten zoals quad rijden en boogschieten.

Met een werkomgeving die avontuur omarmt, is werken bij Pig & Hen een ervaring die verder gaat dan het alledaagse. Onze teambuildingdag was niet slechts een vrije dag van het werk; het was een dag toegewijd aan het verleggen van grenzen, het overwinnen van angsten en het voeden van de competitieve geest die ons definieert. Het bood inzicht in het gedeelde avontuurlijke hart dat ons team verenigt.

Avontuur zit in ons DNA. Het drijft elk stuk dat we creëren aan en elke uitdaging die we aangaan. Dus het is logisch dat onze teambuildingdag zelf ook een avontuur zou zijn. We begaven ons op een reis die ons buiten de muren van het kantoor voerde en de natuur in trok. Onze dag omvatte het overwinnen van een hindernisparcours en het verhogen van de opwinding met spannende quad-ritjes en boogschieten.

Het quad-rijden was niet alleen een kwestie van racen rond het hindernisparcours – er zat een leuke twist aan. We vormden teams van twee personen, waarbij de ene persoon geblinddoekt was en de andere instructies gaf vanaf de zijlijn. Het doel? Onze quad door een doolhof van kegels op een minicircuit manoeuvreren. Hoewel het veel minder adrenaline vereiste in vergelijking met de off-road races die we eerder hadden gedaan, was het veel uitdagender dan we dachten en bracht het zeker de competitieve geest in ons allen naar boven.

Nadat onze hartslag tijdens het quad-rijden zijn hoogtepunt had bereikt, was het tijd om te focussen en onze ogen op de prijs te houden tijdens een intense boogschiettraining. Boogschieten was een ander spel, dat veel meer focus en kalmte vereiste in vergelijking met de chaos van het quad-rijden.

Onder de vele competitieve zielen in ons midden, lieten onze oprichters de vurige geest als geen ander zien. Vanaf het moment dat ze op de quad-fietsen stapten, kon je de vastberaden glans in hun ogen voelen. Ze navigeerden het hindernisparcours met een vastberadenheid die hun benadering van zaken weerspiegelt, en bewijzen daarmee dat de geest van competitie niet alleen ons team, maar ook ons leiderschap aandrijft.

Selecteer je land