Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
BLOG

VERBETER JE STIJL MET DE HANDGEMAAKTE ARMBANDEN VAN PIG & HEN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en inspiratie

Pig & Hen Blog

Ontdek het verhaal achter Pig & Hen, een sieradenmerk dat bekend staat om zijn handgemaakte sieraden in Amsterdam. Laat je inspireren door onze unieke ontwerpen en leer meer over onze passie voor vakmanschap.

19 april 2024
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze sprankelende nieuwe Brand Store op Hoogstraat 25 in Den Haag eindelijk haar deuren opent! Bij Pig & Hen streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook een onvergetelijke ervaring voor onze klanten te creëren. Met dit in gedachten zijn we erg enthousiast om onze uitbreiding naar Den Haag te delen na een jaar van succes op Heiligeweg 4 in Amsterdam.
Leestijd: 6 minuten
13 december 2023
In een interview met de vier breinen achter Pig & Hen – Dominic Bakker, Rutger Versluis, Stefan Textor en Thomas van der Kallen – Duiken we in het verleden van de afgelopen 10 jaar en werpen we een blik op wat de toekomst te bieden heeft.
Leestijd: 10 minuten
20 november 2023
Nu de herfstbladeren vallen en de lucht frisser wordt, is het tijd om je outfits aan te passen en die kerststijl te omarmen. Ontdek onze nieuwe Herfst/Winter Collectie met stijlvolle sieraden voor mannen en vrouwen, perfect voor dit seizoen.
Leestijd: 7 minuten
5 oktober 2023
Onze nieuwste sieradencollectie is een eerbetoon aan de etherische schoonheid van Noorwegen, een land van frisheid, netheid en ongerepte landschappen die ons hart hebben veroverd en onze creatieve reis hebben geïnspireerd. Van adembenemende gletsjers tot kronkelende valleien en majestueuze fjorden, de natuurlijke wonderen van Noorwegen hebben een cruciale rol gespeeld in  het ontwerp van onze nieuwe collectie handgemaakte armbanden.
Leestijd: 5 minuten
19 augustus 2023
Een avontuurlijke teambuilding dag bij Pig & Hen, waar snelheid en strategie samenkomen in uitdagende activiteiten zoals quad rijden en boogschieten.
Leestijd: 7 minuten
31 juli 2023
Het moment was eindelijk aangebroken, en we zijn ongelooflijk enthousiast om de opening van onze splinternieuwe flagship store op Heiligeweg 4 aan te kondigen!  
Leestijd: 5 minuten

Selecteer je land