Gratis verzending & ruiling
Handgemaakt in Amsterdam
TRUSTPILOT SCORE: ★★★★★ 8.500+ REVIEWS
30 DAGEN BEDENKTIJD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
Producten

Men's

19 april 2024
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze sprankelende nieuwe Brand Store op Hoogstraat 25 in Den Haag eindelijk haar deuren opent! Bij Pig & Hen streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook een onvergetelijke ervaring voor onze klanten te creëren. Met dit in gedachten zijn we erg enthousiast om onze uitbreiding naar Den Haag te delen na een jaar van succes op Heiligeweg 4 in Amsterdam.
Leestijd: 6 minuten
13 december 2023
In een interview met de vier breinen achter Pig & Hen – Dominic Bakker, Rutger Versluis, Stefan Textor en Thomas van der Kallen – Duiken we in het verleden van de afgelopen 10 jaar en werpen we een blik op wat de toekomst te bieden heeft.
Leestijd: 10 minuten
20 november 2023
Nu de herfstbladeren vallen en de lucht frisser wordt, is het tijd om je outfits aan te passen en die kerststijl te omarmen. Ontdek onze nieuwe Herfst/Winter Collectie met stijlvolle sieraden voor mannen en vrouwen, perfect voor dit seizoen.
Leestijd: 7 minuten
5 oktober 2023
Onze nieuwste sieradencollectie is een eerbetoon aan de etherische schoonheid van Noorwegen, een land van frisheid, netheid en ongerepte landschappen die ons hart hebben veroverd en onze creatieve reis hebben geïnspireerd. Van adembenemende gletsjers tot kronkelende valleien en majestueuze fjorden, de natuurlijke wonderen van Noorwegen hebben een cruciale rol gespeeld in  het ontwerp van onze nieuwe collectie handgemaakte armbanden.
Leestijd: 5 minuten
19 augustus 2023
Een avontuurlijke teambuilding dag bij Pig & Hen, waar snelheid en strategie samenkomen in uitdagende activiteiten zoals quad rijden en boogschieten.
Leestijd: 7 minuten
31 juli 2023
Het moment was eindelijk aangebroken, en we zijn ongelooflijk enthousiast om de opening van onze splinternieuwe flagship store op Heiligeweg 4 aan te kondigen!  
Leestijd: 5 minuten
21 juni 2023
Ervaar de essentie van handgemaakte armbanden in Amsterdam bij Pig & Hen. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie, met passie vervaardigd, en verken het perfecte accessoire dat jouw unieke stijl weerspiegelt. Welkom in onze wereld van tijdloos vakmanschap.  
Leestijd: 7 minuten
21 juni 2023
Geef je stijl een boost met de handgemaakte armbanden van Pig & Hen. Deze armbanden zijn ontworpen om indruk te maken en een blijvende indruk achter te laten.
Leestijd: 7 minuten
21 juni 2023
Geef je zomerse stijl een boost met de handgemaakte armbanden van Pig & Hen. Definieer je look met onze unieke armbanden die moed en verfijning combineren. Val op en maak een statement met Pig & Hen.
Leestijd: 5 minuten
21 mei 2023
Overal te dragen, eenvoudig schoon te houden. Ervaar het gemak van een armband die moeiteloos schoon te maken is en altijd fris blijft, waar je ook bent.
Leestijd: 6 minuten

Selecteer je land